مواد لازم برای تهیه شیرینی گیسو :

آرد ۵۰۰ گرم
خمیر مایه ۲۰ گرم
آب ۵ قاشق غذاخوری
شکر به مقدار کم
شیر ۲۵۰ میلی لیتر
کره ۱۰۰ گرم
نمک ۱ قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ ۱

طرز تهیه شیرینی گیسو :

آرد را در یک ظرف الک کرده و در وسط آن یک گودال ایجاد کنید. سپس، خمیر مایه، آب، شیر، کره و شکر را اضافه نموده و هم بزنید. حال کمی آرد روی آن بپاشید و درب ظرف را بسته و ۱۰ دقیقه در محلی گرم نگه دارید. پس از استراحت خمیر، روی تخته کار کمی آرد بپاشید و آن را خوب ورز دهید.

سپس آن را به ۸ قطعه مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را هم سه قسمت کرده و آن ها را به شکل فتیله های ۱۵ سانتی متری در آورید. هر سه فتیله را با هم به شکل گیس ببافید و روی یک سینی که کف آن را با کاغذ مخصوص پوشانده اید، بچینید. گیسوها را ۳۰ دقیقه به حال خود بگذارید و سپس، در این مدت فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد آماده کنید. زرده تخم مرغ را خوب زده و با برس مخصوص شیرینی پزی روی گیسوها بمالید. در نهایت سینی را به مدت ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا کیک پخته و طلایی رنگ شود.


cakenet شیرینی ,دقیقه ,تهیه شیرینی گیسو  منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

rubyhdt28 home thecity یادداشت های یک خبرنگار پول مارکت هر چی که بخوای چرا آموزش آنلاین زبان اینقدر پرطرفدار شده است؟ بی قراری